Geef je veel geld uit aan het inzetten van online? Zie je weinig tot geen resultaat? Heb je wel de juiste kennis in huis? STOP ERMEE! Nergens voor nodig! Het mooie aan digitaal is dat we alles heel goed kunnen optimaliseren, personaliseren, segmenteren en converteren. Waarom zou je dan geld weggooien? Digital Blend kan je bijstaan op het gebied van digitale strategie, marketing en transformatie. Zo helpen we jou verder op weg en laten we je achter met de juiste kennis om verder te kunnen!

Of wellicht heb je het zo druk, dat je handen tekort komt! Ook dan kun je bij ons terecht. Je kunt ons namelijk als interim of freelance basis inhuren! Aan jou de keus. In ieder geval bieden wij genoeg mogelijkheden waar we jouw bedrijf mee kunnen helpen.

Copywriting

Marketing is niet alleen de juiste middelen inzetten maar ook de juiste boodschap overbrengen. Content is daarmee alles bepalend, want alleen dan kun je converteren! Herschrijven, corrigeren, redigeren, nieuwe content, blogs of gewoon SEO proof, zakelijk of commercieel. Kom je er niet uit en kun je wat wel extra handjes gebruiken? Digital Blend mixt de juiste woorden voor je.

Online Marketing

Al 9 jaar houden we ons bezig met online marketing. Wij houden van een 360 graden aanpak en zorgen dan ook graag dat een campagne klopt en over de juiste kanalen op het juiste moment wordt doorgevoerd. Of het nu gaat om social media, SEO, SEA, email marketing, advertising, conversie optimalisatie of content management, wij mixen die ene campagne wel live. Van briefing, tot live gang, van optimalisatie tot evaluatie, wij zijn er voor je!

Project Management

Waar veel mensen er niet aan moeten denken, zijn wij met alle liefde die ene spin in het web! Een nieuwe website opleveren of een content migratie naar een nieuw CMS? Of wellicht willen jullie juist A/B testen en doorontwikkelen. Wij draaien onze handen er niet voor om. Door middel van een agile methode, leveren wij met het gewenste resultaat jullie projecten op. In samenwerking met jullie bepalen wij het einddoel en nemen wij jullie gedurende de oplevermethode mee in het project. Samen bepalen we de MVP’s, de sprints, eventueel design en een deadline. Terwijl jullie je bezig kunnen houden met de dagelijkse werkzaamheden, nemen wij het project op ons en zijn we de spil tussen jullie teams en afdelingen en eventueel externe bureaus. Wij vangen alle telefoontjes en de vele vragen op en zorgen dat niemand hoofdpijn krijgt van het project!

CRM

Soms zie je door alle data het bos niet meer. En dat terwijl je door de juiste inzet van je data, een hoger resultaat kan behalen. Personaliseren, noemen ze dat met een mooi woord! Of het nu gaat om direct mailing of email marketing, wij denken graag met je mee.

Digitale Strategie

90% of CEOS believe the digital economy will impact their strategy, but less then 15% are executing on a digital strategy.

Veel bedrijven investeren in online marketing zonder dat er een duidelijke strategie is bepaald of behalen weinig conversies. Dat moet natuurlijk anders! Want de directeur wilt nu eenmaal resultaten zien. Been there, done that! Samen met jou kijken we naar je huidige middelenmix, eerder gevoerde campagnes en behaalde resultaten tot nu toe. Door deze onder de loep te nemen, kunnen we zien waar het mis gaat en waar jullie kunnen optimaliseren. Graag schrijven we voor jou een advies of strategie die de conversies kunnen verbeteren.

Digitale Transformatie

Digitalisering gaat verder dan het inzetten van online (advertising) kanalen en bepalen van strategie├źn. De digitale transformatie waar we mee te maken hebben en krijgen kun je bijna zien als een nieuwe revolutie. De wereld verandert steeds sneller en nog teveel bedrijven kijken de andere kant uit. Robotica, kunstmatige intelligentie, Internet of Things, Big Data en zo zijn er nog vele andere ontwikkelingen die nu al gaande zijn. Wat betekent dat voor bedrijven? Hoe gaan we daar mee om? Vragen die ons dagelijks bezig zouden moeten houden, maar wat we niet doen. Terwijl het sneller voor de deur staat dan we denken. Een digitale transformatie is een strategische keus en vraagt veel meer van jou als bedrijf en je werknemers,Wees voorbereid en pak nu je digitale transformatie aan voor het te laat is! Want concurrenten voor blijven, dat willen we toch allemaal?