Jarenlange werkervaring, het blijven investeren in kennis, een leuk netwerk aan gedreven freelancers en een enorme passie voor de digitale wereld, maken van Digital Blend een ideale mix om in verschillende keukens mee te kunnen kijken en te adviseren en helpen bij digitale vraagstukken.

Wat kan Digital Blend voor je doen?

Veel bedrijven investeren in online marketing zonder dat er een duidelijke strategie is bepaald of behalen weinig conversies. Dat moet natuurlijk anders! Want de directeur wilt nu eenmaal resultaten zien. Been there, done that! Samen met jou kijken we naar je huidige middelenmix, eerder gevoerde campagnes en behaalde resultaten tot nu toe. Door deze onder de loep te nemen, kunnen we zien waar het mis gaat en waar jullie kunnen optimaliseren. Graag schrijven we voor jou een advies of strategie uit die de conversies kunnen verbeteren.

MandyPlugge
Mandy Plugge – founder Digital Blend

Mandy Plugge – Founder Digital Blend
Na mijn studie Reclame Marketing en Communicatie kwam ik terecht in de wereld van online. Een wereld die voor mij open ging, mijn interesse kreeg en tot op de dag van vandaag nog steeds heeft. Tussen 2009 en 2015 ben ik werkzaam geweest als all round Content Specialist en Online Campaign Manager. Ik heb hierdoor een brede ervaring op kunnen doen op het gebied van online marketing en zijn er meer dan 100 online (branded content) campagnes van klein tot grote adverteerders door mij onder handen genomen. Van briefing, tot uitvoering, van optimalisatie tot evaluatie.

Met de ambitie om als freelance copywriter aan de slag te gaan en zodoende in 2016 ‘So Mandy Words’ op te richten, bleek dat het juist mijn allround kennis is die de interesse wekt bij bedrijven. Begin 2017 maakte ik de keus om verder te gaan met een nieuwe bedrijfsnaam die zorgt voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots en maakt het ook voor (potentiële) opdrachtgevers beter duidelijk waar ik voor sta. En die ambities reiken verder dan het beeld dat men nu bij ‘So Mandy Words’ heeft. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om gericht digitaal te innoveren met een team van freelancers en daarmee haar toegevoegde waarde voor bedrijven te vergroten. En zo is Digital Blend geboren!

Wat ik er na al die jaren nog steeds zo leuk aan vind? Online is net als mode! Wat vandaag in is, is morgen weer uit. Mee gaan met de nieuwste trends en mogelijkheden is dan ook een enorme uitdaging, wat je werk ook weer leuk maakt. Je website staat 24/7 online, iedereen kan erbij en er wat van vinden of over zeggen. Het is dan ook erg belangrijk dat alles er goed bij staat en het plaatje klopt! Meer weten? Neem gerust contact op en wellicht kunnen wij wat voor elkaar betekenen!